Gaulahelga 2011

Lørdagen startet med overskyet vær og omkring 11 grader. Jeg møtte opp på Stavsøra ca kl 9 for å slå opp telt og rigge til i «leiren». Bente dukket opp samtidig og hjalp til å få opp teltet.

Team Rambos superfluffer, tante Ellen, dukket opp litt utpå. Det hadde blitt sent på den sosiale aftenen noen av oss Nidarosinger hadde deltatt på kvelden i forveien, og stemningen i teltleiren var noe amper, kanskje pga søvnmangel. Etter at Bente hadde spandert vafler bedret det seg imidlertid, og da sjokoposen dukket opp var det hæla i taket! Noen blir virkelig smørblide av smørbukk.

Det begynte å regne ganske kraftig da klasse 1 gikk, men som ved et minimirakel ble det oppholds til vi skulle gå vårt første løp. Rambo startet med å stoppe og snuse på vippa, men vi kom igang igjen og fikk fin fres resten av løpet. Feilfri gjennomføring, napp og førsteplass (blant tre startende).

Etter en burger, kake, snop og mer tutring fra burhønene telthønene, var vi klare for hoppløpet. Der fikk vi god flyt gjennom hele løpet og ingen snusing. Litt rot ved en veksling hvor jeg mistet Rambo av syne, men han gikk heldigvis rett likevel. Feilfri gjennomføring der også, napp og førsteplass (bare to startende denne gangen).

Søndag var været heldigvis bedre. Solgløtt og til og med litt varme innimellom. Vi startet med hoppløp, og på hinder nummer to (pølsa) ble det full stopp for å lukte på noe godt. Vi fikk en vegring og mye tid gikk bort, men da det løsnet igjen var det fin flyt resten av løpet. Siden vi bare var tre i klassen ble det en «billig» førsteplass med 10,et-eller-annet i feilpoeng.

Mellom løpene gikk tiden med til å betrakte dyr, mennesker og natur. Vi så både ørn, gribb, lundehund og lundefulg. Alt sammen i løpet av en 30 minutters tidslomme. Ganske imponerende dyreliv på Øra.

Agilityløpet gikk bedre. Ingen snusestopp og god fart gjennom hele banen. Det holdt til førsteplass (bare tre startende) og napp.

Helgas baner var ganske greie, uten særlig mye «unaturlige» vendinger og hinderinnganger. Det hadde vært gøy å være flere konkurrenter i litenklassen, så man virkelig fikk følt på konkurransen, men det kommer vel til Oslo Hundeshow. Team Rambo har uansett tjent to agilitynapp og ett hoppnapp. Da mangler vi «bare» tre napp i hver klasse før vi kan rykke opp 🙂

Team Rambo takker tante Ellen for hjelpen i helga!

[picasaView album=»Gaulahelga2011″ instantView=»true»]