NKK-stevnet i Trondheim

Helga 3. og 4. juli var det internasjonal utstilling i regi av NKK på Leangen travbane. I tillegg til lydighet og eksteriørutstilling har det også foregått agility, og Team Rambo var selvsagt påmeldt.

Lørdag var det Gauldal Hundeklubb som tok hånd om agilityringen og Nidaros-gjengen fikk slappe av, nyte det flotte solværet og bare tenke på løpene sine. Søndag var det motsatt, bare med litt mindre sol.

Lørdagens løp gikk ikke særlig bra, det ble disk i både 1L og H2L. Rambo var generelt ikke «på», og ville helst tusse rundt og snuse i gresset. Om det var tispelukt, hestelukt eller noe annet som var årsaken vet jeg ikke. Til tross for at motivasjonen ikke satt 100 % prøvde vi å komme oss gjennom løypene, men det buttet flere steder og igjen var pølsa blitt et problemhinder. Også nå som han har tatt pølsa uten problemer på de siste treningene…

Søndag gikk det litt bedre. 1L fikk en dårlig start da Rambo «bare måtte» ut av banen en tur for å hilse på kjente. Men vi kom i gang igjen og fullførte med én vegring i slalomen (i tillegg til mange tidsfeil). Endte på en tredjeplass av totalt fire startende.

Lagløpet med Nidaros Micros gikk ikke så verst. Ved enden av stigen fant Rambo en pelsdott som en annen hund hadde donert. Denne måtte studeres og snuses på før det var «trygt» å fortsette. Resten av løypa gikk bra, ikke full guffe og så teknisk godt som man ønsker seg, men helt OK. Dessverre ble det lagdisk totalt, faktisk kom ingen av de tre påmeldte smålagene gjennom.

Mellom lag- og hoppløpene tok jeg Rambo med på en luftetur, og da ble det klart hvorfor han ikke var helt seg selv. Dårlig mage igjen, etter halvannen uke uten problemer. Dermed ble H2L avlyst og Rambo fikk ta det med ro resten av dagen. Heldigvis hadde han god matlyst på ettermiddagen og fikk i seg to fine porsjoner med fiskepudding. Mandag så alt bra ut igjen. Nå krysser vi fingrene og håper at vi slipper flere magesjaurunder.

Stor takk til Team Rambos fantastiske fluffer Ellen! 🙂

[picasaView album=»NKKStevnet» instantView=»true»]