Agilitystevne i Nidaros BHK – 2 napp!

Rambo pyntet til fest med sløyfer for 2x andreplass

Rambo pyntet til fest med sløyfer for 2x andreplass

I dag ble det arrangert agilitystevne i hundeklubben jeg tilhører, og Rambo og jeg var selvsagt blant de påmeldte ekvipasjene. Været var, i år som i fjor, upåklagelig varmt og solrikt! Tror faktisk jeg greide å bli en smule brent i nakken, det vil vise seg i løpet av ettermiddagen.

Edit: jepp, det ble jeg!

Vi var påmeldt til agility klasse 1 liten og hopp klasse 1 liten. I tillegg ble det arrangert lagtevling og uoffisiell åpen hopp. Mellom slagene fikk Rambo ligge i skjul for solsteiken i Ellens gapahuk hvor han hadde buret og vannet sitt – og seg selv. Matfar fikk også lov å gjemme unna noe småtteri.

I første løp hadde vi fin flyt. Tapte tid på en stor utgang av røret fordi jeg var for sent ute med kommando, men ingen tendenser til å stikke av. Det ble en knepen andreplass med napp, kun 0,4 sekunder foran Ellen og Zorro.

Andre løp var det mindre energi i knerten, men vi kom oss gjennom. Bittelitt vimsing for å snuse på et nummerskilt, men også det løpet forble vi på banen. Havnet som nummer to på lista, 2 sekunder etter vinneren og fikk napp. Neste helg er det Oslo Hundeshow, da blir det virkelig spennende, med mange småhunder å konkurrere mot.

Video fra helgens strabaser: