Treningsøkt på Rotvoll

Det er «lenge siden» nå, faktisk helt tilbake til 20. april, men må nesten legge ut noen bilder fra ei treningsøkt med Bente, Ellen og Trine. 🙂 Alle (bortsett fra meg, men jeg regner meg med i slalomen) hadde med egne hinder så vi kunne sette opp en liten bane.

Trine hadde i tillegg med et kult speilreflekskamera som jeg fikk leke med, artig å prøve å få noen blinkskudd. Kameraeieren hadde nok mer peil enn meg, her er noen av bildene hun tok:

Rambo legger seg i svingene

Rambo legger seg i svingene.

Og han har forandret takt fra å gå gjennom slalomen til å "hoppe" fra side til side.

Og han har forandret takt fra å gå gjennom slalomen til å hoppe fra side til side.

Vi nærmer oss Trines hinder. Hundeføreren har problemer med mimikken.

Over Bentes eminente hinder.

Viktig å peke ut neste hinder 🙂

Akkurat, ja. Vi hadde startet?