Iron Maiden på Lerkendal

Iron Maiden på Lerkendal

Iron Maiden på Lerkendal

Ca 23.000 mennesker hadde møtt opp for å se og høre Iron Maiden på Lerkendal Stadion. Visstnok den største publikumsmassen på en konsert i Trondheim noensinne, og definitivt den største konserten jeg har deltatt på.

Nå kjenner ikke jeg Iron Maiden spesielt godt, kan knapt liste opp deres topp-3-hits, men det var likevel en opplevelse å være på Lerkendal. Musikken var som forventet, volumet også, men denne gangen hadde jeg med ørepropper. Godt å kunne høre normalt igjen allerede samme kveld.

Et finurlig system av gjerder, porter, vakter, bonger og boder gjorde at konserten var tilgjengelig for folk både over og under 18 år. Det hele fungerte imponerende smidig. Eneste som trakk ned var utgangsmulighetene etter konserten. Det ble mye knuffing og dytting før man til slutt greide å stable beina med seg og komme seg vekk fra folkemassene som veltet ut.

Bussen hjem (nr 3) insisterte på å følge den oppsatte kjøreruta og følge Klæbuveien hjem, til tross for at tusenvis av mennesker + store mengder turbusser og biler allerede skapte kø og kaos rundt Lerkendal.

Team Trafikk: neste gang det er kamp eller konsert, hva med å droppe den ene holdeplassen ved Lerkendal og følge E6 – i det minste bort til Sluppen? Så slipper passasjerene å sitte i kø i 15 minutter og bussene unngår å bidra til enda mer trafikkaos. Og hvis du som er bussjåfør absolutt må svinge opp ved Lerkendal, hva med å ikke parkere bussen på skrå midt i lyskrysset slik at trafikk i alle fire retninger blir blokkert?!
Det nye kollektivfeltet står til disposisjon, bruk det!!