Rundt Solemsåsen

Lengde: 8,2 km
Tid: 2 t 45 min

Til tross for at dagen startet med agilitytrening i knallvær måtte det selvsagt å begynne å regne og tordne, akkurat tidsnok til at turen fikk en klissvåt start. Regntøyet lå hjemme og kraftig nedbør tvang oss til å gå tur med paraply. Lars Monsen ville ikke vært stolt…

Vi startet fra Ferista og gikk sørover på jakt etter en sti. Det ble mye roting rundt i bringebærbusker før vi endelig fant noe, og i mellomtiden hadde vi rukket å bli våte fra livet og ned. Håret var iallfall tørt, takket være paraplyen 😉

Etter at vi fant stien ble det tørt i lufta og paraplyen kunne henges på sekken. Fra Lian søkte vi oppover i terrenget til Solemsåsen. På toppen var det fin utsikt som kunne nytes sammen med niste og Pepsi Max. Maur gjorde pausen ubehagelig for hundene, men lot oss heldigvis være i fred.

Bringebærbuskjakta hadde stjålet mye tid, så resten av turen gikk i høyt tempo langt lysløypa. Her var det fint å gå og ganske tørt til tross for all nedbøren.

2008-06-29 Rundt Solemsåsen