Oslo Hundeshow 2010

I år som i fjor skulle Team Rambo delta på Oslo Hundeshow. Vi har levd lenge på 2009-seieren, men nå begynte det å bli på tide med nye meritter. Det er gøy å delta på stevner hvor det er mange forskjellige folk og klubber som deltar, da blir det litt tøffere konkurranse og seierene smaker bedre.

Lørdag

Premie for fjerdeplass i H2L

Premie for fjerdeplass i H2L

Dagen startet med solskinn, men etterhvert tidvis vind og regn. Lyn og torden fikk vi også oppleve. Det verste ga seg heldigvis fort slik at vi slapp å trekke på oss regntøyet. Mange Nidarosinger hadde tatt turen, og vi holdt base sammen med Julie S. og Ingrid B. Trine hadde vært snill å låne bort stevneteltet sitt igjen, slik at Rambo fikk slappe av i skyggen – og i ly for vind og regn. Takk Trine!

I 1L-løpet mista jeg Rambo av syne, tok en dobbel piruett og kom fullstendig ut av det. Rambo gikk (flau) av banen, og jeg fulgte etter. Så pinlig at det ikke engang er tatt med i videoen… H2L-løpet ble bedre, og vi endte på en 4.-plass, bare 1,5 sekunder unna å få napp! *argh* Men tross alt var jeg veldig fornøyd, det var en kronglete bane.

På ettermiddagen ble det et hyggelig, men kort besøk hos Lise-Lotte. Kvelden ble avrundet med middag på kinarestaurant med Nidarosinger og påfølgende MGP-titting i fellesstua på gårdsmotellet.

Søndag

Andre- og tredjeplassen gikk til Trøndelag

Andre- og tredjeplassen gikk til Trøndelag

Vanligvis er det banen som er nærmest leiren som er vanskeligst å få til pga. alle luktene som distraherer Rambo. Men denne dagen klaffet det, Rambo gikk som ei kule og vi fullførte feilfritt. Det ble en 2.-plass (m/napp), kun slått på tid. Hakk i hæl fulgte Marianne med Harriet, gratulerer med feilfritt løp og tredjeplass!

Hoppløpet hadde jeg store forhåpninger til, banen var enklere enn på lørdag, og jeg ville gjerne få det nappet som hadde forsvunnet rett foran nesa mi. Dessverre var pølsa hinder nummer 2, og der ble det kluss. Rambo var to ganger inni, men kom ut igjen, og jeg ga opp. Etterpå fant vi oss ei pølse på treningsbanen og da gikk han (selvsagt) gjennom uten problemer.

Det ble ei hektisk helg med mange inntrykk, mye aktivitet og gode minner. Må rette en stor takk til «tante» Ellen som har vært crew for Team Rambo og varmet opp hund, handlet kioskmat, filmet og stått på som bare juling. Veldig fint å ha god hjelp når man er stresset og hodet koker.

[picasaView album=OsloHundeshow2010 instantView=true]