Et slalomgjennombrudd!

I femtida troppet jeg opp på banen for å trene agility. Ellen var allerede på plass, få minutter etter kom Trine, Bente, Kari og Monica og litt senere også Tone og Agnete.

Det var satt opp en grei bane med hopphinder, rør og slalom og jeg tok sikte på å komme gjennom uten å ta delmomenter først. På første runde ble det litt stopp foran slalomen, men vi kom fint gjennom likevel. Andre gang fant han første pinne selv, men det var i tredje forsøk gjennombruddet kom: for første gang startet Rambo en slalom på eget initiativ, og han rakk å runde tre pinner før jeg kom frem! Jeg ble så paff at jeg nesten saboterte hele slalomen, men greide å hente meg inn og vi fortsatte fremover med fin flyt. Han raste forbi publikumsrekka, tok tunneller og hopphindre i god fart og satte punktum med å spurte fra meg mot slutten av bane.

Gjett om matfar var stolt og fornøyd!

Ja, forresten, de andre hundene var flinke de også 😉