Trønderhelga 2010

Det briefes

Det briefes

I helga arrangerte Nidaros brukshundklubb stevne på Schäferhundklubbens flotte områder på Stavsøra. Team Rambo var påmeldt A2L og H2L begge dager, samt lagdeltakelse i Nidaros Micros. Været var mildt sagt variert. Fra steikende ørkensol til øsende, pøsende monsunregn. Men slikt stopper ikke agilityfanatikere agilityentusiaster!

Det ble disk i alle tre lørdagsløpene, men bortsett fra en dårlig start med A2L var jeg fornøyd med gjennomføringen. Rambo er mer på nett enn han har vært i hele sommer og det ser ut som han er kvitt mageproblemene. Dette var debutdagen vår i klasse 2 i AG, så at vanskelighetsgraden øker må man regne med. «Heldigvis» var det jeg som disket oss ved å slippe blikket for tidlig. Fort gjort når man er sikker på at hunden er der den skal være.. men så var den ikke det likevel. Litt synd å bomme på «lette» kombinasjoner, men det er kanskje slik det blir når man fokuserer på det man tror blir vanskelig – og senker guarden på resten. Til gjengjeld rula Team Rambo loddtrekninga. Tre premier på ti lodd. Slå den!

Søndag ble det feilfritt løp, 1.-plass og napp i H2L. Wiii! Vårt første klasse-2-napp! Rambo fikk en fin pute til senga si i premie. Agilityen disket vi, men det var igjen en miste-blikket-feil og bortsett fra selve disken var jeg godt fornøyd med løpet. Lagløpet ble også feilfritt, men vi lagdisket totalt. Micros kommer sterkere tilbake neste sesong!

Rekker tunge til andreplassen?

Rekker tunge til andreplassen?

Selv om vi bare kom gjennom to av seks løp i helga er jeg glad og fornøyd. Ramboen min er tilbake i form og jeg føler at vi har god kontakt og mestrer 2-er-banene på en fin måte. Det betyr ikke at alt funker perfekt og at ting ikke kan forbedres, men at forventningene harmonerer noenlunde med prestasjonene – ok, ikke det med diskinga da 😉

Dessverre har store deler av sommeren gått bort i sykdom og vi har trent mindre enn planlagt. Da er det ekstra godt å kunne avslutte på en ålreit måte på hjemmebane. Hvis jeg ikke lar meg friste til å delta flere steder i høst da. «Bare ETT til…» Uansett krysser vi fingrene for fint høstvær slik at vi kan trene enda noen måneder 🙂

[picasaView album=»TrNderhelga2010″ instantView=»true»]