Agilitystevne i Nidaros Brukshundklubb

Gratulerer med 2.-plass i 1L Bente

Gratulerer med 2.-plass i 1L, Bente!

Lørdag 22. mai arrangerte klubben vår agilitystevne på Stavsøra. Jeg hadde meldt på tre løp, men på stevnedagen ble også et lagløp hastepåmeldt.

Det startet dårlig i 1L med disk pga. tjuvstart. Pølsa viste seg også å bli et problem – den lille puddelen ville ikke gjennom. Lagløpet (uoffisiell deltakelse) gikk bedre, men vi brukte lang tid og pølsa var fremdeles vrien.

H2L (første 2-løp siden etter opprykket) gikk litt bedre, det ble iallfall gjennomført, men vi pådro oss totalt 26,31 feilpoeng, 10 av dem pga. pølsa (igjen), resten for all tiden vi brukte på å få den til… Til slutt var det åpenhopp som endte med disk. Etter et par forsøk ga jeg opp pølsa og prøvde heller å få til resten.

Synd at pølsa er blitt et problemhinder, spesielt når jeg føler det gikk fint forøvrig. Men da vet vi hva vi har å trene på i sommer.