Vårens første agilitytrening – i snøvær

Søndag sviktet jeg Bente & co etter å ha våknet og sett terrassen dekket av snø. Det ble visstnok en fin trening likevel for de som møtte opp, og vi bli enige om å prøve igjen i dag. Været var egentlig helt OK da jeg dro mot Stavsøra, men etter første runde på banen begynte det naturligvis å snø…

Pølseterping

Pølseterping

Slalomtrening

Slalomtrening

Vi prøvde på en bane som sto ferdig og terpet litt på den nye pølsa. Den nye duken er tyngre og stivere enn den gamle, og fargen er gått fra hvit til mørkeblå. Slike små ting kan være nok til å vippe en puddel av pinnen, men det gikk heldigvis ganske bra. De første rundene tvang han til og med den lille kroppen gjennom den tunge duken på egenhånd – uten at den ble løftet på. Det hele så visstnok ut som «å presse en puddel ut av en tube». Ifølge Bente så klart 🙂