Fin konkurransetrening på Stavsøra

Ingen internnapp i dag, men ei bra trening likevel 🙂 Jeg har som vanlig med videokamera, og koser meg stort med opptakene i etterkant. Det koker ganske bra oppi hodet mens løpene pågår, så det er greit å kunne sette seg ned i rolige omgivelser og se (om og om igjen) hva som egentlig skjedde.

Så hva skjedde egentlig?

I første løp (1L) var jeg altfor sent ute med å rope han inn, svingen ble for stor, og han sprang forbi på utsiden av hinderet. Kanskje burde jeg vært mellon han og publikum også. Men vi henta oss inn og fortsatte. På slalomen gjorde som jeg pleier og tok sats for å øke farten på feil fot. Dermed ble siste pinne skippet og da ga jeg litt opp. Glemte kommando på neste hinder, og så sprang han av banen for å finne på mer interessante ting (snuse og tisse).

I andre løp (H1L) var det trangt på banen, mange hinder stod nærme hverandre, og jeg så for meg at selv om banen ikke nødvendigvis trengte mange vendinger, ville det være fort gjort å ta hindrene i feil rekkefølge. Ved vending havna jeg bak Rambo, og han visste naturligvis ikke hvor han skulle. Jeg prøvde på en nokså stressa måte å få han tilbake, men klabba det til. Fikk han ettehvert på rett side og over igjen, men da var disken allerede utdelt.

I slalomen skremte jeg han ved å sparke borti en støttefot, jeg fikk ikke helt med meg om han skippa en pinne, og så det først da jeg kom til enden hvor han kom ut på feil side. Vi tok slalomen på nytt og derfra gikk det fint.

Hva var bra?

Fart! Syntes vi hadde fin fart i forhold til andreløpet på stevnet i helga. Jeg kan naturligvis springe fortere, og må passe på å gi kommandoer i god tid slik at veivalget blir best mulig. Innkallinga funka også greit, han kom stort sett tilbake til der jeg ville ha han (så lenge jeg fikk roa nervene).

Vippa var en höydare! Han sprang helt frem til starten av feltet, satte rumpa ned og venta på smellet. Aldri før har han vært så kjapp opp og fått sånn fart ned på vippa. Det gleder meg stort!

Men hvorfor lese når man har video? 😀 Press play on tape!