Gaulahelga, dag 2 – Endelig uttelling!

For en dag! For et vær! For en HUND!

Første løp (1L) var 4 hinder og rett av banen. Ikke for å hilse på supertante Ellen denne gangen, hun hadde vært snill og gjemt seg langt, langt unna. En tilfeldig hund så derimot spennende ut, og vips var løpet over. Det hele gikk så fort at Bente (min «faste» kameraoperatør) ikke rakk å sette i gang opptaket.

Men i andre løp (H1L) skulle det skje. Zorro og Ellen gikk like før oss, og sprang direkte inn i et kratt og gjemte seg etter et feilfritt løp. Gratulerer med førsteplassen! 🙂 Og så kom vi. Hinder nr 2 var hjulet, og der gikk Rambo forbi. Men jeg tok han med tilbake igjen, og da hoppet han hjulet omtrent før jeg rakk å gi kommandoen. Derfra var det full steam ahead. Hopphindere, slalom, tunnel, pølse og lengdehopp, null problem! Blodet pumpa, Rambo beina på, og matfar greide så vidt å holde følge på oppløpssida. Fort gikk det og vi kom i mål uten flere feil enn den første.

Fordi vi var så få startende ble det dessverre ikke rosett på oss, men vi fikk andreplassen, rett bak superhunden Zorro. Selv med knotinga på hjulet var vi godt under standardtida og endte opp med 5 feilpoeng, dermed ble det også ekvipasjens første napp.

Matfar gikk dermed raskt fra å være fortvilt fører av ukontrollerbar bajas, til å være stolt av å gå agility med verdens flotteste dvergpuddel. Be afraid, Ellen og Zorro, nå er vi i gang! 😉