Gaulahelga, dag 1

Slik kunne det blitt...

Slik kunne det blitt...

Det har vært en knallfin første dag! Selv om matfar hadde «eksamensnerver» hadde Rambo humøret oppe. Heldig med været var vi også. Til tross for at Yr.no meldte solide mengder regn, var det opphold så godt som hele dagen, kun noen få dråper falt fra oven. Solskinn fikk vi også!

I første løp (H1L) startet vi med en tur ut av banen for å hilse på noen hunder. Etter litt roping og fekting var vi igang igjen og stormet frem med godt driv. På hjulet ble det feil, men jeg bestemte meg for å ikke stoppe opp og begynne å prakkes, så vi løp videre. Slalomen gikk fint, treningen der har båret frukter. På muren gikk Rambo utenfor, ser på videoen at jeg trakk meg vekk for tidlig. Burde nok vært ekstra påpasselig der siden det er et nytt hinder for han.

Og slik ble det...

Og slik ble det...

I neste løp (1L) ble det knallstart! Alt gikk strålende frem til vi kom til slalomen. Jeg kom inn mot hinderet med Rambo på feil side av slalomen, og da fikk han anledning til å kikke seg rundt og finne på noe annet å gjøre. Han pilte av gårde i supertante Ellens retning, og til tross for høylytte «NEI!» fra henne – og intens klapping og roping fra meg – kom han ikke tilbake, så jeg måtte gå av banen.

Ingen plassering eller napp i dag altså, men to løp jeg er veldig fornøyd med likevel. Når vi bare blir enige om at å løpe av banen er forbudt blir det nok bra 🙂

Store gratulasjoner sendes Ellen som fikk 2. plass i H1L og 1. plass i 1L! Og takk for fórposen 🙂