Endelig ferdig med soverommet!

Puh!

Klokka er nå 00:29 og de siste bildene er overført og kommentert. Kronen på verket, rosinen i bollen, mandelen i grøten, det røde i midten av Ballerinakjeksen… Uansett hva, nå er de siste detaljene på plass og rommet kan offisielt kalles ferdig! Eneste som gjenstår er… neida, det er ferdig, virkelig!

Det har vært et langt og slitsomt prosjekt av ymse grunner jeg ikke orker utbrodere her og nå, men nå er det heldigvis overstått. Skyvedørene var en utfordring, men alt klaffet til slutt. Det hele ble faktisk slett ikke verst, om jeg må si det selv 😉 *hint, hint, kommentarer!*

Det er sent så jeg orker ikke skrive mye. Ta en titt på bildene under hvis de ser interessante ut. Nå skal jeg slappe av noen minutter med et stykke sjokoladekake, deretter blir det å krype til køys på nyoppusset rom. Gleder meg!

[picasaView album=’OppussingAvSoverommet’ instantView=’true’]