Nerdefredag = dingseshopping

Ny mobil er kommet i hus!

Gammelmobilen (SE K530i) begynte å bli slitt, blant annet ble batteriet brått veldig dårlig. 1 dags standby ble liksom litt i minste laget… Så jeg hadde valget mellom å vente på drømmemobilen Sony Ericsson C905 og kjøpe «senere», eller gjøre noe umiddelbart og kjøpe en rimeligere og mindre utrustet modell «nuh»!

Valget falt på Sony Ericsson W760i, en Walkman-telefon (!) med OK kamera til gjennomsnittsbruk, og ikke minst aGPS. Ahhh… GPS… Geotagging, tracklog og Google Maps. Det blir ikke stort bedre 😛

Pen å se på synes jeg også den er. Og tastene er nydelige! Jeg er ikke den store SMSeren, men gode taster er kjekt uansett. Den gamle hadde knotete taster som jeg stadig bomma på, og det blir slitsomt i lengden.

Til sist håper jeg samtalekvaliteten blir bedre, der hadde den gamle mye å hente…