Publisert den

Kundeservice: Skeidar vs XXL: 0-1

I går kjøpte jeg et kjøkkenbord på Skeidar. Da jeg hadde montert det så jeg at lakken var dårlig på et område omtrent så stort som en femkroning. I dag ringte jeg Skeidar for å reklamere og fikk inntrykk av at det var grei skuring, de hadde til alt hell et tilsvarende bord på lager. Det skadde bordet ble pakket i bilen og jeg kjørte til Tiller.

Der ble jeg fortalt at jeg slett ikke kunne få det som stod på lager. Jeg kunne få et prisavslag om jeg ville, men heller enn å spare et par hundre kroner ville jeg ha et skikkelig bord. Skulle jeg bytte bordplata måtte de «søke» om reklamasjon fra fabrikanten. De hadde ikke «myndighet» til å ta bordplaten ut av pakken som stod på lager…

Skeidar opererer med angrefrist, så jeg kunne kjøpt bord nr 2, åpnet pakken pent, byttet bordplatene og så «angret» og levert det tilbake. Men det ville damen ikke gjøre: «Hva kommer de til å tro da?». Jeg måtte heller vente og så komme tilbake og hente ny bordplate om 2-14 dager. Til og med karen på vareutleveringa syntes det var merkelig at jeg måtte komme tilbake enda  en gang, men sånn ble det altså.

Så nå venter jeg da… Håper i det minste det går raskt å få svar på «søknaden».

Etterpå dro jeg til XXL for å reklamere på en jakke som var raknet. Det tok tre minutter, så fikk jeg en tilgodelapp på kjøpesummen, siden de ikke hadde samme modell inne i min størrelse. Enkelt og greit.

En kommentar Kundeservice: Skeidar vs XXL: 0-1

  1. Hei,

    Jeg ønsker å kommentere artikkelen din da jeg har googlet etter steder hvor jeg kan dele min erfaring med Skeidar. De har vel ikke turt å opprette en facebookside tilgjengelig for tilbakemeldinger :-).

    Er det ikke litt merkelig at uansett møbel kjøpt hos Skeidar og som du reklamerer på, så må du selv sørge for å levere ødelagt møbel og hente ny møbel eller del hos Skeidar. Og i tillegg må du eventuelt montere sammen møblet for andre gang hvis bytte av delen som er defekt krever re-montering.

    Jeg sitter nå i skrivende stund å venter på å komme igjennom til kundeservice på telefon og har nå ventet 39 minutter. Forrige gang ventet jeg bare 25 minutter før jeg fikk snakke med en representant.

    Dette er nok siste gang jeg handler på skeidar. Neste møbel jeg kjøper, handler jeg fra et firma med middels kundeservice eller bedre, sånn som IKEA f.eks,

Kommentarer er stengt.