Ålesund-stevnet 2012

19. og 20. mai reiste Rambo og jeg til Ålesund sammen med Trine og Vilja, Agnete og Vic og Kari og Tessy. Vi skulle bo på Voldsdalen camping, og hadde til og med fått «lyxhyttan» som karen i bua kalte det. Og «lyx» var det jammen meg, tom. inkludert mat! Dvs. en pakke nudler og en slump ris som lå igjen i skapet. Ferdigsneipstumpet sofa, dempet belysning (les: døde lyspærer) og mange andre features satte sitt preg på opplevelsen 😉 Vi var iallfall heldige med været 😛

Briefing i Sunnmørshallen

Briefing i Sunnmørshallen

AC på "lyxhyttan"

AC på «lyxhyttan»

Det ble en veldig myk start på stevnet for Team Rambo, siden jeg hadde  greid å bare melde oss på for søndag. Heldigvis hadde de påmelding på stedet for åpen-løpene, så vi fikk iallfall gått ett løp lørdag. Rambo var i fin form, og jeg følte vi hadde god kontakt. På ettermiddagen ble det middag og sosial hygge med resten av Nidarosingene i Ålesund.

Søndagen ga ingen resultater å skryte av, men jeg syntes ikke det gikk så verst likevel, iallfall hoppløpet. Det kan være litt vanskelig å få Rambo til å tenne skikkelig før et løp, men følte det funka OK i Sunnmørshallen.

Status etter helga: mangler fremdeles det siste nappet i AG2 før opprykk til AG3.

[picasaView album=»AlesundStevnet2012″ instantView=»true»]