Agilitystevne på Sortland og Bodø/Tverlandet 2011

I år kombinerte vi to stevner med familiebesøk i Bø. Det er en liten times kjøring fra Bø til Sortland, så vi kjørte frem og tilbake på dagen. Morsomt å skulle konkurrere på «hjemmebane» 🙂

Sortland

Stevnet foregikk på kunstgress i Blåbyhallen. Vi har ikke konkurrert verken innendørs eller på kunstgress før, men det var en positiv opplevelse. Dekket kjentes mykt og behagelig å løpe på, og Rambo brydde seg ikke om støynivået i hallen. Det foregikk utstilling parallellt med agilityen, med mye bruk av speakeranlegg, men det bød ikke på noen problemer. Greit å vite før Norwegian Open.

Banene på lørdag bar preg av å ha blitt tegnet/bygget av en som ikke trener agility til vanlig. Ikke spesielt krevende, men til gjengjeld var det gjerne 12-14 meter mellom hindrene. Mye løping og lite handling. Søndag var det bedre, da de var satt av en utøver fra Narvik Trekk- og Brukshundklubb.

Resultatene var ikke så mye å skryte av. Det var et bittelite agilitystevne, med bare én hund i A2L og H2L (Rambo) så det var på et vis «vinn eller forsvinn». Vi fikk et napp i H2L lørdag, resten av løpene var så som så. Dessverre ble det mye fusk på slalomen i helga, og jeg mistenker at Rambo ble usikker og mistet rytmen fordi slalomføttene stakk ut på feil side, altså der han vanligvis lander når han spretter frem og tilbake. Ser en del tripping og rare taktskifter på opptakene iallfall.

Bodø/Tverlandet

På vei fra Bø til Trondheim stoppet vi hos Bjørn-Ruben for å være noen dager på besøk, pluss gå agilitystevne. Stevnet ble holdt utendørs på Tverlandet idrettsbane, og været var ganske grått. Det ble lite fokus og mye virring i løpene på lørdagen, så jeg bestemte meg for å droppe søndagen, og heller kjøre tidligere hjemover. Tross alt 9 timers  kjøring fra Fauske til Trondheim, og det var greit å kunne komme hjem før leggetid.

Status etter helga

2 napp i A2, 5 napp (ferdignappet) i H2.

 

[picasaView album=BlabyutstillingaOgBodTverlandet2011 instantView=true]