Ny TV-seksjon

Etter å ha byttet den gamle bilderør-TVen på 32 (ruvende) tommer med en moderne og langt slankere plasmautgave på 42″, ble det gamle TV-bordet stående nokså tomt. Det tok også opp unødvendig mye plass i stua, så vi bestemte oss for å bytte det i en «slankere» utgave.

IKEA var selvskrevet one-stop-shop for det vi trengte, og etter en nøye gjennomgang av brosjyrer og nettsider (som forresten er fullstendig ubrukelige), skisserte vi noen kombinasjoner vi mente kunne passe. Valget falt til slutt på BESTÄ-serien, og jeg satte meg ned med SketchUp! (et gratis og veldig hendig 3D-program) for å lage en modell. Den viste seg å komme til god nytte, og ga et veldig raskt overblikk over hvor store deler vi hadde plass til.

Etter at modellen var revidert noen ganger og vi følte oss fornøyde med resultatet, gjorde vi de nødvendige innkjøpene, skrudde hyllene sammen og satte dem på plass. Litt custom-kapping måtte til for å få overhylla til å passe, takk til Roy for god hjelp med sirkelsaga!

Resultatene ser dere under, vi ble iallfall veldig godt fornøyd, og sparte mye gulvplass i forhold til den gamle løsningen.

3D-modell av TV-seksjonNy TV-seksjon